Tisztán és természetesen, kizárólag saját termelésből!

Méhészetünkről

Méhészetünk több mint 100 éves múltra tekint vissza

Dédnagyapám, Boda József valamikor az 1900-as évek elején kezdett el méhekkel foglalkozni. Csodálatos méhészetet építettek ki és tartottak fenn, amely apáról fiúra öröklődött. A Hargita lábánál építették fel állandó telephelyként a méhes házat.
Később a méhészet gyalogkaptárokkal bővült, amelyekkel az ország különböző területeire vándoroltak.

Magam, Boda László, Csíkszeredában nőttem fel negyedik generációs méhészként, ott kaphattam betekintést a méhek csodálatos világába.

Feleségemnek, Tündének köszönhetően 2013-ben költöztem Szatmár megyébe, a méheimmel együtt. Azóta együtt tartjuk fenn méhészetünket, amelyet folyamatosan fejlesztünk.
Kizárólag saját termelésű, minőségi termékeinket kínáljuk, amelyeket Szatmár megyében vándor méhészettel termelünk.

Boda László

Megbízható minőség

Mit jelent számunkra a minőség?

Mézünk nem tartalmaz semmilyen hozzáadott anyagot, mint amilyen a cukor, sem más, egészségre káros édesítő szereket. Csak a méhek által természetes módon gyűjtött, megfelelően érlelt méz pergetését végezzük, erre a célra elkülönített keretekből.

Ekképpen elkerülhető, hogy fejlődő méheket és vizes nektárt tartalmazó kereteket pergessünk ki, ahol a keletkező édes nedűt neveznénk méznek.
Kizárólag saját termelésű, minőségi termékeinket kínáljuk, amelyeket Szatmár megyében vándor méhészettel termelünk.
Kiemelt figyelmet fordítunk a vegyszermentes méhlegelők megválasztására, valamint méhészeti technológiánkban is sikerül teljesen mellőzni a vegyszerek használatát.
Nem utolsó sorban: a gondosan megtermelt, tisztán pergetett mézet melegítés nélkül töltjük ki, ezáltal megőrizve annak természetes állagát és jótékony hatásait. Termékeinket – amelyeket mi magunk is naponta fogyasztunk – bátran és nyugodt szívvel ajánljuk kicsiknek és nagyoknak.

Ha egy kis kalandra vágyik

Mézkülönlegességeink

  • Mézben propolisz és virágpor
  • Mézben fahéj
  • Mézben gyömbér és kurkuma
  • Mézben kakaó és mogyoró
  • Mézben magvak és gyümölcsök
  • Mézben mandula
  • Mézbor