Curat și natural, doar din producție proprie!

Apicultura noastră

Apicultura noastră are un trecut de peste 100 de ani.

Străbunicul meu, numitul Boda József a început să se ocupe de albine cândva la începutul anilor 1900. A construit și a menținut o apicultură minunată, care s-a moștenit din tată în fiu. Punctul său de lucru permanent a fost construit la poalele munților Hargita.
Mai târziu apicultura s-a lărgit cu stupuri mobile, care au fost transportate în diverse regiuni ale țării.

Eu însumi, Boda László, am crescut în Miercurea Ciuc ca apicultor de a patra generație, acolo am descoperit lumea minunată a albinelor.

Datorită soției mele Tünde, în anul 2013 m-am mutat în județul Satu Mare, împreună cu albinele mele. De atunci menținem aici apicultura noastră, pe care o dezvoltăm continuu.
Oferim exclusiv produse din producția proprie și de calitate, obținute prin stupărit pastoral/transhumanță în județul Satu Mare.

Boda László

Calitate de încredere

Ce înseamnă pentru noi calitatea?

Mierea noastră nu conține niciun fel de aditiv, cum ar fi zahărul, nici alți îndulcitori nocivi pentru sănătate. Efectuăm doar stoarcerea mierii care a fost colectată și maturată în mod natural de către albine.

Astfel se poate evita stoarcerea mierii din rame de stup care conțin nectar apos, pe care să îl considerăm miere.
Oferim exclusiv produse din producția proprie și de calitate, obținute prin stupărit pastoral/transhumanță în județul Satu Mare.
Totodată acordăm o atenție deosebită alegerii pășunilor care nu au fost tratate cu chimicale, respectiv în tehnologia noastră apicolă evităm pe deplin utilizarea chimicalelor.
Și nu în ultimul rând: mierea produsă cu grijă și stoarsă curat o golim fără încălzire, păstrând astfel consistența naturală și efectele benefice ale acesteia. Recomandăm cu încredere produsele noastre – pe care le consumăm și noi zi de zi – atât adulților, cât și copiilor.

Dacă vrei o mică aventură

Specialități cu miere

  • Miere cu polen și propolis
  • Miere cu scorțișoară
  • Miere cu ghimbir și curcuma
  • Miere cu cacao și alune
  • Miere cu semințe și fructe uscate
  • Miere cu migdale
  • Vin din miere