Gustați una dintre licorile caracteristice ale Evului Mediu.
Fiindcă există și băutură alcoolică fermentată din miere! Un cadou ideal pentru ocazii speciale, dar vă puteți delecta și Dvs. din el: dacă aveți poftă de o băutură într-adevăr specială.
Mod de preparare:
Mierea brută este supusă prin proceduri de vinificare clasice unei fermentații asistate timp de 6-9 luni. Nu este tratat termic și filtrat, nu se adaugă coloranți, arome sau alți aditivi. Vinul de miere astfel obținut intensifică buna dispoziție.
- Conținut de alcool între 12-14°.
- Gustul diferă în funcție de tipul de miere.
Bine de știut
Diferența dintre un vin de miere și un vin de miere este o idee bună înainte de a începe să sorbi sucuri dulci. Vin de miere fermentat din miere, vin de miere, numai aromat, se poate spune: băutură cu aromă de miere.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.